Home Nieuws The Mirror: Tien clubs melden zich bij PSV voor Noni Madueke

The Mirror: Tien clubs melden zich bij PSV voor Noni Madueke

7247
0

Noni Madueke is door geheel Europa een waar transfertarget geworden.

De Engelse vleugelflitser maakt een geweldige ontwikkeling door en zal normaal gesproken aan zijn laatste seizoen in Eindhoven bezig zijn. De pas negentienjarige aanvaller wordt met name in zijn thuisland geroemd om zijn ontwikkeling, die momenteel niet te stoppen lijkt.

Totenham Hotspur, tevens voormalig club van de aanvaller, was afgelopen weken serieus in de markt voor Madueke. De club uit Londen was voornemens een fors bod op Madueke uit te brengen maar PSV verkocht een ‘hard nee’ aan de club van White Hart Lane. Spurs is zeker niet de enige gegadigde. The Daily Express meldde afgelopen weekend al dat Madueke zeker 40 miljoen Pond zou moeten opbrengen, wat omgerekend 46 miljoen euro is. Volgens het Engelse medium The Mirror hebben inmiddels tien clubs bij PSV hun interesse kenbaar gemaakt in de negentienjarige vleugelaanvaller.

Daartoe behoren de Engelse clubs Tottenham Hotspur, Leicester City en Wolverhampton Wanderers maar ook clubs uit Frankrijk, Italie en Spanje informeerde bij PSV naar Madueke. De geïnteresseerde clubs zouden een duidelijke boodschap hebben ontvangen van PSV. Het bieden mag beginnen vanaf 40 miljoen pond, aldus The Mirror.

Madueke heeft nog een contract tot medio 2024 bij PSV, dat dit contract eigenlijk wil gaan verlengen, zo meldt Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here