Home Nieuws The Liverpool Echo: Marcel Brands topkandidaat bij Everton

The Liverpool Echo: Marcel Brands topkandidaat bij Everton

28
3

De geruchten over een op handen zijnde overstap van Marcel Brands naar de Premier League worden steeds serieuzer. Vrijwel wekelijks linken Britse media Brands aan diverse grote clubs. na Chelsea ligt Everton op de loer voor de 56 jarige TD van de club.

Everton blijft hopen op Marcel Brands, schrijft The Liverpool Echo dinsdag. De naam van Brands wordt genoemd als mogelijke opvolger van Steve Walsh.

Walsh gaf afgelopen zomer meer dan 200 miljoen euro uit aan nieuwe spelers, maar de tweede club uit Liverpool is verre van tevreden over diens werk. Onder Sam Allardyce heeft de club zich na het ontslag van Ronald Koeman weten te herpakken, maar de plek in inmiddels de middenmoot is niet genoeg voor de board van The Toffees, weet de krant.

Mocht Everton vol voor Brands gaan staan er diverse financiële afwikkelingen in de weg maar krijgt Brands wel de kans om volledig zijn stempel te drukken op het transferbeleid en ook mag hij meebeslissen wie Allardyce eventueel op gaat volgen, schrijft The Liverpool Echo. Brands kan bovendien een riant salaris tegemoet zien. Marcel Brands is in 2020, als zijn contract aflopend is, 10 jaar in dienst bij PSV.


Facebook Comments

3 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here