Home Nieuws The Guardian lyrisch: ‘De volgende jongeling uit Utrecht die naam maakt in...

The Guardian lyrisch: ‘De volgende jongeling uit Utrecht die naam maakt in Eindhoven’

71
0

The Guardian heeft de kwaliteiten Van Mohamed Ihattaren op waarde geschat en PSV’s toptalent staat op de lijst met ‘s werelds grootste voetbaltalenten.

Het serieuze medium is lyrisch over Ihattaren en voorziet een grote toekomst voor de middenvelder.

De Britse krant uit Londen brengt elk jaar een nieuwe generatie aanstormende topvoetballers in beeld. Eerdere PSV toptalenten als Ibrahim Afellay en Ismail Aissati, toevallig ook afkomstig uit Utrecht, zijn allemaal in beeld bij de Britse opinie krant.

De kwaliteitskrant kondigt Ihattaren groots aan: ‘De volgende jongeling met Marokkaanse roots uit Utrecht die naam maakt in Eindhoven’, schrijft The Guardian over Ihattaren.

‘Hij doorliep de PSV jeugdopleiding met speels gemak. Hij volgt in de voetsporen van Ibrahim Afellay, Ismaïl Aissati en Zakaria Labyad. Hij lijkt erg op Afellay, die hij als kind vereerde. Een verschil is dat Ihattaren meer uitgesproken is. Toen hij zes jaar was vertelde hij iedereen al dat hij over tien jaar zou debuteren. En dat lukte.’

The Guardian meldt dat Nederland en Marokko dingen naar de internationale gunsten van PSV’s toptalent maar de aanvallende middenvelder wenst voorlopig geen keuze te maken, weet ook de het medium te melden.

‘Hij toont ook buiten het voetbal een opmerkelijk bewustzijn. Hij financierde een waterput in Al Hoceima, waar zijn familie vandaan komt’, aldus de Britse krant.

‘Hij wordt al in verband gebracht met topclubs als RB Leipzig, Manchester City, Manchester United en Chelsea, maar is geduldig.’

 


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here