Home Nieuws The Daily Mail onder de indruk van Joël Piroe, spits op weg...

The Daily Mail onder de indruk van Joël Piroe, spits op weg naar Premier League: ‘Piroe is 23 miljoen euro waard’

4742
0

Joël Piroe maakt naam en faam in het Engelse voetbal. De spits staat in de nadrukkelijke belangstelling van meerdere clubs uit de Premier League.

Piroe staat er goed op in Engeland. De spits verruilde PSV vorig seizoen voor Swansea City en heeft sindsdien grote indruk gemaakt in Wales. Volgens The Daily Mail is hij op dit moment zelfs meer dan 23 miljoen euro waard. Engelse media volgen de ontwikkelingen van de spits op de voet en zien dat Piroe onhoudbaar wordt voor Swansea City.

In Nederland zag het er anders uit voor de spits. Piroe wist bij PSV niet door te breken in het eerste elftal en werd ook al verhuurd aan Sparta, voordat hij vorig seizoen voor slechts 1,2 miljoen euro naar Swansea City vertrok. Swansea City werd slechts vijftiende in het Championship, maar Piroe scoorde maar liefst 22 treffers in 45 wedstrijden. En dus kloppen clubs uit de Premier League aan hij Swansea. Leicester City is de meest serieuze gegadigde om Piroe over te nemen, weet The Daily Mail te melden.

Swansea City zou een bedrag van omgerekend 23,6 miljoen euro willen ontvangen voor de spits, die voor een klein bedrag van PSV overgenomen werd.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here