Home Nieuws Tevreden Stan Valckx hoopt op nieuwe kans bij PSV: ‘Mijn gevoel voor...

Tevreden Stan Valckx hoopt op nieuwe kans bij PSV: ‘Mijn gevoel voor de club is niet veranderd’

9249
0

Stan Valckx is hartstikke blij en tevreden met zijn loopbaan als technisch manager. De inmiddels 58 jarige voetbalman deed afgelopen wel een stapje terug bij VVV-Venlo.

Maar van een pensioen wil de Limburger niets weten. Valckx is op dit moment scout voor VVV maar heeft toch nog plannen. Valckx zou ‘heel graag’ nog technisch directeur zijn bij een club in het binnen- of buitenland. “Een mooi avontuur in het buitenland zou ik zeker niet zomaar afslaan, maar ook in Nederland denk ik voor veel clubs toegevoegde waarde te kunnen leveren”, zegt hij tegen het Eindhovens Dagblad. “Daarvoor heb ik genoeg in huis.”

Valckx was tussen 2004 en 2008 technisch manager bij PSV en wist de successen aaneen te rijgen. In die periode werd PSV namelijk drie keer landskampioen maar het einde van zijn periode in Eindhoven verliep uitermate teleurstellend. Tegen een hereniging zegt hij niet zomaar ‘nee’. “Er speelt nu niks, maar ik zou zeker nog een mooie rol bij de club willen vervullen”, zegt hij tegen de regionale krant.

Een open sollicitatie richting PSV is het absoluut niet, benadrukt Valckx in gesprek met de regionale krant. “Als een collega een stap terugdoet en dat is volop in de media, dan is dat heel vervelend. Zelf ben ik bij PSV in 2008 ook niet op de leukste manier weggegaan, maar dat heeft mijn gevoel voor de club en de mensen die er werken absoluut niet veranderd”, aldus Valckx.


Vorig artikelDe rol van Fred Rutten, weg uit de media: ‘Rutten maakt zeker geen ongelukkige indruk in zijn nieuwe rol’
Volgend artikelHeeft de RvC de macht bij PSV of heeft PSV een directie zonder ‘ruggengraat’?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in