Home Nieuws Tevreden Simon Poulsen over terugkeer naar Denemarken

Tevreden Simon Poulsen over terugkeer naar Denemarken

31
0

Simon Poulsen keerde in januari terug naar Denemarken, naar Sønderjyske. Poulsen laat weten een goede periode in Eindhoven te hebben gehad.

“De timing was perfect, omdat ik niet veel speelde bij PSV”, begint Poulsen tegenover BT. “Ik ben gaan denken of het niet tijd was om nog voor een ander avontuur in het buitenland te kiezen. Misschien moest ik wel op zoek naar een andere club, maar ik kon natuurlijk ook terugkeren naar Denemarken. Juist op dat moment kwam Sønderjyske met de aanbieding. Ik heb altijd al het gevoel gehad dat ik ooit terug wilde. Dit was voor mij en mijn familie de juiste keuze. Het hoeft geen geheim te zijn dat ik niet was teruggekeerd als ik in Nederland gewoon constant had gespeeld. Ik had nog een meerjarig contract en de mogelijkheid tot het spelen in de Champions League. Maar 32 jaar is een mooie leeftijd om terug te keren”, aldus Poulsen.

 


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here