Home Nieuws Tevreden Gaston Pereiro: ‘Ik schat dat ik het dubbele waard ben’

Tevreden Gaston Pereiro: ‘Ik schat dat ik het dubbele waard ben’

39
0

Gastón Pereiro staat komende zomer open voor een transfer naar een andere competitie, zegt hij in gesprek met ELF Voetbal. 

“Vooropgesteld: ik ben oprecht heel blij bij PSV. Ik heb er nog niet met mijn zaakwaarnemer over gesproken, maar als zich in de zomer een mooie kans voordoet ga je daar na drie seizoenen altijd naar luisteren”.

“Dan is het wel belangrijk dat alle partijen zich erin kunnen vinden. Zo niet, dan blijf ik met veel plezier bij PSV.”

Marcel Brands zei eerder dat Pereiro meer dan twintig miljoen euro waard is. Zeker nu de Uruguayaan een andere rol heeft. “PSV heeft me gekocht voor zes à zeven miljoen. Ik schat dat ik nu ongeveer het dubbele waard ben. Veertien, vijftien miljoen misschien. PSV is een grote club en als je voor een grote club speelt gaat je waarde automatisch omhoog.”


Vorig artikelAjax middenvelder ziet eerste plek snel in zicht komen
Volgend artikelMarcel Brands verheugd met florerende jeugdopleiding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in