Home Nieuws Tevreden Cocu niet blij met rode kaart

Tevreden Cocu niet blij met rode kaart

14
0

Na afloop van de oefenwedstrijd tussen PSV en Sporting Lissabon had Phillip Cocu weinig reden tot klagen, behalve over de rode kaart voor Alberto Aquilani. Cocu was onder meer te spreken over Adam Maher.

Cocu vond dat zijn team een prima wedstrijd afleverde, al stelt hij dat zijn selectie hongerig moet blijven. “Ik vond dat wij goed begonnen en in de eerste helft al lieten zien dat we duidelijk bovenliggend waren. Zij misten door het EK wel een aantal spelers en speelden zeker niet in hun sterkste opstelling. Onder meer Adam Maher werkte bij ons een uitstekende wedstrijd af en dat deed hij zaterdag ook al”, zegt Cocu tegen het Eindhovens Dagblad.
Bij Sporting kreeg de ervaren Alberto Aquilani al vroeg in de wedstrijd een rode kaart. Cocu was daar niet blij mee. “Dat de rode kaart viel, was voor de wedstrijd misschien jammer, maar ik vond dat we ondanks de numerieke meerderheid goed in onze organisatie bleven spelen. We willen ergens naar toe en moeten daarom honger blijven houden. Op de training moet volgens een bepaalde standaard gewerkt worden en dat zie je vanavond ook weer terug in de wedstrijd”.


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here