Home Nieuws Terug naar de club die PSV 2,2 miljoen euro betaalde: ‘Ihattaren heeft...

Terug naar de club die PSV 2,2 miljoen euro betaalde: ‘Ihattaren heeft tenminste wel een bekerfinale meegemaakt’

3574
0

Mo Ihattaren keert in januari terug naar de club die PSV ruim een jaar geleden een bedrag van 2,2 miljoen euro betaalde.

Destijds was het de inmiddels overleden Mino Raiola die ervoor zorgde dat Mo Ihattaren onderdak vond bij Juventus, dat vervolgens meteen een constructie met Sampdoria wist op te tuigen. Via Turijn en Genua werd het uiteindelijk Amsterdam, waar men dacht dat ‘het project Ihattaren’ grote kans van slagen zou gaan hebben.

Een heuse provocatie ontstond rond en tijdens de bekerfinale tussen PSV en Ajax. De actie om Ihattaren te laten invallen tegen PSV, zorgde voor veel kritiek richting Ajax en met name Erik ten Hag. Na de bekerfinale verdween Ihattaren weer van het toneel, waardoor de vermeende provocatie richting PSV in feite verder werd ingekleurd en nog groter werd gemaakt.

Vandaag werd bekend dat Mo Ihattaren terug zal keren naar de club die officieel zijn werkgever is. Juventus krijgt per 3 januari 2023 weer de beschikking over Mo Ihattaren. PSV fans blijken veelal cynisch te reageren op de terugkeer naar Italië. Of het er van gaat komen valt nog te bezien want een PSV fan oppert dat juist Mark van Bommel in Antwerpen de carrière van Ihattaren uit het slop moet gaan trekken. Een andere PSV fan denkt aan FC Utrecht, waar het gros van de fans toch vooral cynisme voelt opkomen. ‘Hij heeft tenminste een bekerfinale meegemaakt’, deelt een PSV fan via Twitter een flinke sneer uit aan Ihattaren, die zoals gezegd inviel tijdens PSV – Ajax.

Toch is het doodzonde te noemen dat vier jaar na zijn debuut in de hoofdmacht van PSV, het WK in Qatar niet zijn podium zal gaan worden. Het talent is namelijk overduidelijk aanwezig.

https://twitter.com/leipefranske/status/1587121782603059203?s=20&t=9R0oVnD_v7S7WecAOEEAYA


Vorig artikelToekomst Branthwaite in Eindhoven onzeker, Engelse verdediger vertrekt mogelijk in de winterstop
Volgend artikelDe Mos wijst naar Madueke en voorspelt zware wedstrijd voor Ajax: ‘Zeker als Blind linksback is’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in