Home Nieuws Terugblik: In Amsterdam wijst men naar PSV: ‘Nu viert PSV de beker...

Terugblik: In Amsterdam wijst men naar PSV: ‘Nu viert PSV de beker wél als een hoofdprijs’

1059
0

In Amsterdam is de beker maar een troostprijs. Althans, als die beker niet gewonnen wordt.

PSV versloeg Ajax in de finale en meteen na afloop reageerde de coach van de Amsterdammers als door een adder gebeten op vragen over de verloren finale. Kortom, de bekernederlaag dreunt nog even na in Amsterdam en lijkt ook keihard te zijn binnengekomen bij de Amsterdammers. Ten Hag reageert enkele dagen later nog steeds erg ‘zuur’ op vragen over de nederlaag in Rotterdam.

De coach van de Amsterdammers vindt dat de PSV festiviteiten na afloop van de bekerfinale een ‘compliment voor zijn ploeg’ zijn. Ten Hag zag dat PSV en de fans er een groot feest van wisten te maken. De Tukker begreep de feestvreugde volledig en zei daarover: “Dat PSV zo hongerig was, is ook wel logisch. Ze hadden al lang geen prijs gewonnen. Ik heb ook bij PSV gewerkt en de beker heeft daar jaren geen aandacht gehad. Nu is het ineens een hoofdprijs. Zo vierden ze het ook. Dat is het allergrootste compliment dat wij konden krijgen. Het geeft aan dat de prijzen de afgelopen jaren vooral voor Ajax waren”, aldus Erik ten Hag over de verloren bekerfinale.

Op sociale media bleek zondagavond al dat de bekernederlaag tegen PSV hard aankwam bij de meeste Ajax fans, die hun onvrede over de nederlaag de hele week wisten te uiten door te constateren dat PSV liever wilde winnen dan Ajax. Veel Ajax fans zien de bekernederlaag als een startmoment voor een eventuele wisseling van de wacht aan de top van de Eredivisie. De achterban van de Amsterdammers ie bezorg over de nabije toekomst. Een deel van de fans denkt dat PSV de titel gaat veroveren en dat Ajax alles dus zal gaan wegegeven. Het gonst inmiddels van de geruchten over grote onrust en vele onderlinge irritaties in de selectie van de Amsterdammers.


Facebook Comments Box