Home Nieuws ‘Ten Hag pruimden we bij PSV niet, omdat hij geen humor heeft’

‘Ten Hag pruimden we bij PSV niet, omdat hij geen humor heeft’

1438
0

Acteur Frank Lammers is al sinds jaar en dag fervent supporter van PSV en draagt dit ook geregeld uit.

De acteur geniet van de wederopstanding van PSV en kijkt mede daardoor reikhalzend uit naar de Super Sunday met PSV-Feyenoord én Ajax-AZ. Beide wedstrijden kunnen van grote invloed zijn op de ranglijst. In Amsterdam wordt de situatie met de week nijpender en de club uit de hoofdstad speelt alsof het alles gaat weggeven. Terwijl de resultaten en de sfeer in Eindhoven steeds beter beginnen te worden, neemt de spanning bij Ajax juist toe. Lammers heeft zin in de komende weken.


Als Brabander in Amsterdam geniet Lammers van de perikelen bij het matig presterende en slecht spelende Ajax. “Dan gaan ze altijd zo mooi mopperen hier, schitterend om te zien. Dan is alles tegen ze…”, zget de acteur lachend.

“Erik ten Hag zei dat er blessures kwamen, omdat de scheidsrechters tegen ze zijn. Ze hebben gewoon een hele slechte wedstrijd tegen Heracles gespeeld, ik kan niet anders zeggen.”

De sfeer bij PSV is stukken beter dan enkele weken terug en ook op De Herdgang is merkbaar dat de club weer resultaten weet te behalen. “Dat moeten wij te allen tijde bewaren in Eindhoven en ik denk dat Ernest Faber dat goed doet, gewoon heel ontspannen, met humor. Dat hoort bij de club en dat moeten we vooral niet veranderen. Ik weet nog dat Ten Hag assistent was bij ons. Maar die pruimden we niet, omdat hij geen humor heeft. Dat was onder Mark van Bommel ook een beetje weg. Maar nu gaat het weer de goede kant op.”


Facebook Comments