Home Nieuws Ten Hag: ‘Goede voetballers altijd welkom, maar Ihattaren is van PSV’

Ten Hag: ‘Goede voetballers altijd welkom, maar Ihattaren is van PSV’

1265
0

Mo Ihattaren is momenteel gespreksonderwerp nummer één onder vrijwel alle voetbalfans.

De tiener leeft in onmin met de club en trainer Roger Schmidt. De problemen zijn niet dusdanig groot dat het onoplosbaar zou zijn.


Maar met een onberekenbare zaakwaarnemer, die net als Ihattaren ook uit het niets vreemde beslissingen kan maken, kan het alle kanten op.

En dat betekent dat een verkoop aanstaande lijkt. Ihattaren is niet alleen onder PSV fans een serieus gespreksonderwerp maar ook Ajax fans houden zich bezig met de tiener uit Utrecht. Daartoe rekenen we ook de stagiaires van een site als voetbalprimeur, die ieder nieuwsbericht over Ihattaren opspeuren en vervolgens linken aan hun favoriete club.

Op het moment dat er op sociale media kritiek volgt op de berichtgeving van de stagiaires van Ajax site voetbalprimeur, worden de berichten over Ihattaren veelal meteen weer aangepast of verwijdert. Wat dat betreft is het veel besproken gedrag van Ihattaren gelijkwaardig aan de manier van berichtgevingen van de onwetende stagiaires van voetbalprimeur: puberaal.

Marc Overmars voelt er weinig voor de clubkas van PSV met 30 miljoen te spekken en daarmee het eigen vermogen van zijn werkgever juist te zien interen met 30 miljoen euro, zo gaf hij eerder aan. De coach van de Amsterdammers ziet Ihattaren in ieder geval wel graag komen, zo stelde hij dinsdagmiddag vast bij een persconferentie.

Erik ten Hag was dinsdag duidelijk over Mo Ihattaren. Of Ten Hag met de middenvelder willen samenwerken? ‘Ik vind het een geweldig goede voetballer’, reageerde ten Hag. ‘Of hij welkom is? Goede voetballers zijn altijd welkom, maar hij is speler van PSV.’