Home Nieuws Teleurgestelde Ronald Waterreus wijst naar Roger Schmidt | Is het bij PSV...

Teleurgestelde Ronald Waterreus wijst naar Roger Schmidt | Is het bij PSV te lief?

1651
0

Ronald Waterreus ziet met lede ogen aan hoe PSV zich door de Eredivisie weet voort te bewegen. De oud-doelman vindt het lastig de vinger op de zere plek te leggen.

In het programma Rondo van Ziggo wordt Waterreus gevraagd naar trainer Ruud van Nistelrooij. Ronald Waterreus speelde jarenlang met trainer Ruud van Nistelrooij en denkt dat het niet met de persoonlijkheid van de oefenmeester strookt wat er momenteel gaande is rond het eerste elftal. ‘Ruud is een roofdier. Een winnaar. Hij hoeft die 1-3 helemaal niet meer te maken’, doelt Waterreus op de 1-2 tussenstand in Sittard.

‘Dat zit niet in zijn karakter. Maar hij moet het wel vanaf de bank aangeven. Al krijg ik steeds vaker het idee dat Roger Schmidt in de afgelopen twee jaar dingen zag, die wij gemist hebben. Hij zal gevoeld hebben dat het te lief is. Ibrahim Sangaré, Érick Gutiérrez, het zijn gewoon spelers met internationale ervaring. Die horen te doen wat Ruud zegt’, klinkt het.

‘Ik weet ook niet waarom Ruud geen kritiek krijgt’, vroeg Gullit zich af. ‘Ik denk dat men hem wel aardig vindt. Een goede gozer die ze tijd willen geven. Maar tijd, bij PSV? Je moet presteren. Het verschil is dat bij Ajax iedereen heeft mening heeft. De pers is er iedere dag. Ze volgen alles en er is veel meer kritiek. Op De Herdgang niet, daar is het lekker rustig’, zegt Gullit, die weinig weet lijkt te hebben van de situatie op de Herdgang.


Vorig artikelDe Mos heeft opnieuw dringend ‘zwart-wit advies’ voor van Nistelrooij én voor de PSV fans
Volgend artikelPSV zet in op komst Portugese spits Fábio Silva

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in