Home Nieuws Teleurgesteld Feyenoord én Robin van Persie zien in korte tijd derde jeugdspeler...

Teleurgesteld Feyenoord én Robin van Persie zien in korte tijd derde jeugdspeler naar PSV vertrekken

2452
0

Feyenoord ziet op korte termijn opnieuw een jeugdspeler naar Eindhoven verhuizen. PSV is dichtbij de overname van de talentvolle doelman Devin Maasbach.

Dat nieuws meldt Feyenoord Youth Watcher. De veertienjarige doelman maakte onlangs zijn vertrek bij Feyenoord bekend en heeft zijn zinnen gezet op een transfer naar PSV. Feyenoord lijkt machteloos te staan dat de jeugdspelers meer heil zien in een toekomst bij PSV.

Maasbach speelde bij Feyenoord in de O16, een jaar boven zijn leeftijdscategorie. Hij moest onder trainer Robin van Persie echter genoegen nemen met een rol als tweede keus, achter doelman Oier Zon. En dus volgde er een verrassend vertrek naar Eindhoven, waar in tegenstelling tot bij Feyenoord wel jeugdcontracten worden aangeboden.

Maasbach traint deze week al mee in Eindhoven, hoewel de contract onderhandeling nog moeten plaatsvinden. Maasbach wordt al het derde Feyenoord-talent in korte tijd die de overstap maakt naar PSV. Linksback Rivas Manuhutu en middenvelder Jaden de Guzman gingen hem recent voor. De verwachtingen rond alle drie de genoemde spelers zijn hooggespannen.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here