Home Nieuws Telesport: PSV is een witte raaf

Telesport: PSV is een witte raaf

9
0

De redactie van Telesport onderstreept het belang van de kraker in de Champions League tussen PSV en de equipe uit Madrid. De krant haalt aan dat de wedstrijd in 70 lanen live te zien en dit PSV nog meer op de kaart kan zetten.

Als om 20.45 uur wordt afgetrapt in het Philips Stadion, is dat in zeventig landen live te zien. Het tekent de impact die het succes van PSV in de Champions League heeft. De aandacht is nog eens verdubbeld ten opzichte van de groepsfase van het kampioenenbal. Op zo’n podium is er PSV veel aan gelegen om een goed figuur te slaan. Dat kan de club op velerlei gebieden een stevige impuls geven. Een sterke prestatie op dit niveau helpt bij het binnen hengelen van toekomstige Guardado’s en Pereiro’s, terwijl het ook van nut kan zijn bij de al tien maanden durende zoektocht naar een nieuwe hoofd- en rugsponsor.
In een tijd dat het Nederlandse voetbal op alle fronten verder achteropraakt is PSV een witte raaf bij de elite van het kampioenenbal. PSV-trainer Phillip Cocu beseft dat het verschil tussen een doorsnee wedstrijd in de eredivisie en een confrontatie met het internationaal gelouterde en in eigen land wekelijks geteste Atletico Madrid enorm is.


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here