Home Nieuws Telesport en AD Sportwereld melden serieuze interesse Manchester United, Internazionale en Milan...

Telesport en AD Sportwereld melden serieuze interesse Manchester United, Internazionale en Milan voor Bergwijn

33
0

In de Podcast van Telesport wordt melding gemaakt van concrete interesse van het grote Manchester United voor Steven Bergwijn.

Valentijn Driessen weet te melden dat Bergwijn er goed op staat in Manchester. “De interesse voor Bergwijn wordt steeds concreter. Manchester United bekijkt hem al langer en dat geldt ook voor Inter. Zo zijn er nog wel wat meer kapers op de kust. Dat kan nog wel een kleine oorlog worden. Het bedrag voor hem gaat zeker richting de 30 miljoen euro en misschien moeten we nog wel daarboven kijken. ”

De Chef voetbal Valentijn Driessen van De Telegraaf, die wekelijks aanschuift voor de voetbalpodcast, ziet Manchester United en Bergwijn als een goede match.

“Het is een geweldige club. Ik denk dat ze allebei moeten willen. Als er zo’n bedrag wordt betaald, dan kom je ook binnen als een serieuze speler. Zijn type spel past ook wel in Engeland. Als je deze stappen maakt als speler zijn clubs als Torino niet meer interessant voor Bergwijn. Dan komen de grote clubs in Europa in beeld.”

In navolging van De Telegraaf meldt AD Sportwereld dat Steven Bergwijn inmiddels ook gevolgd wordt door AC Milan. De rood-zwarte brigade uit Milaan zou flink willen spenderen op de transfermarkt en nieuwe jonge talentvolle spelers wenst aan trekken. Het Italiaanse Antenna 3 is volgens het AD de bron van het bericht rond Bergwijn.


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here