Home Nieuws Telegraaf houdt voet bij stuk en deelt namen spelers: ‘Één zaakwaarnemer heeft...

Telegraaf houdt voet bij stuk en deelt namen spelers: ‘Één zaakwaarnemer heeft gelekt’

102303
4

De Telegraaf gaat onverminderd door met de berichtgevingen rond de vermeende onrust rond de selectie en de trainersstaf, die ongeacht het waarheidsgehalte op deze manier wel erg uitgelicht wordt.

Mocht er nog geen onrust zijn, ontstaat deze als vanzelf door de berichtgevingen van de Telegraaf. De huidige meldingen en berichtgevingen komen deze keer niet van Valentijn Driessen maar van de PSV clubwatcher van de krant, Jeroen Kapteijns. Kapteijns onderstreept de lezing van het Eindhovens Dagblad dan weer niet. De regionale krant stelde tot dinsdagmorgen dat het wel mee zou vallen met de interne onrust maar sinds dinsdagmorgen is de berichtgeving vanuit het ED toch wat verontruster te noemen.

De Telegraaf meldt dat in ieder geval Luuk de Jong en Xavi Simons zich bij de directie van PSV hebben gemeld over het functioneren van trainer Ruud van Nistelrooij. De ochtendkrant schrijft dat er na de laatste Eredivisie-speelronde een ‘grondige evaluatie’ op de agenda staat. Technisch directeur Earnest Stewart en algemeen directeur Marcel Brands zouden met een zestal spelers om tafel zijn gegaan, waaronder Luuk de Jong en Xavi Simons.

Na de laatste wedstrijd van het seizoen, uit tegen AZ, is een grondige evaluatie prioriteit nummer één voor Stewart en Brands, klinkt het in De Telegraaf. Voetbal International maakt inmiddels melding van ‘lekken’ van een van de zaakwaarnemer van één van de spelers. ‘Bij PSV is het echter zo dat in de afvaardiging van de spelersgroep die de gesprekken voerde, bepalende basisspelers zitten. Daarvan heeft een aantal de vertrouwelijke gesprekken met hun zaakwaarnemer besproken, waarvan één de zaken heeft gelekt’, aldus Marco Timmer namens Voetbal International.


Vorig artikelTussen alle onrust door is er ook sprake van enige nuance | ‘Strategische aanval van De Telegraaf’
Volgend artikelDe Telegraaf verwijt VI en het ED ‘fluwelen handschoenen gedrag’ richting PSV: ‘Elfrink heeft een primeur gemist’

4 REACTIES

  1. Jammer dat het zo is gelopen. De waarheid ligt natuurlijk in het midden. Ik vind dat Luc de Jong op zn retour is en derhalve al niet meer in de spelersraad thuis hoort, temeer omdat hij ook geen In ternational meer is en het eigen belang daar in mee spreekt.
    Simons, dieoet gewoon voetballen en is veel te jong voor die raad

  2. Het zal ook niet zo zijn. Amsterdamser als de telegraaf is er niet. Dus de Telegraaf, gooit er nog n schepje bovenop.
    Ajax en de Telegraaf, dan zeg je eigenlijk hetzelfde.
    Dit is koren op de molen van Ajax. Komt allemaal heel goed uit.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in