Home Nieuws De Telegraaf heeft plek voor drie PSV’ers in Elftal van de Week...

De Telegraaf heeft plek voor drie PSV’ers in Elftal van de Week na ruime zege op NEC

2505
0

André Ramalho, Joey Veerman en Noa Lang hebben een plek in het Elftal van de Week van De Telegraaf veroverd.

Beide spelers blonken zaterdag uit tijdens de eenvoudige thuiszege op NEC (4-0).

De 34 rapporteurs van Telesport, ex-internationals van Oranje, verkiezen aan het eind van dit seizoen de Voetballer van het Jaar en winnaar van de Gouden Schoen. Wekelijks stelt één van hen zijn elftal van de week samen. Deze week is het de beurt aan de 61-jarige Hennie Meijer.

Voor Veerman ruimt hij een plek in op het middenveld: “Joey Veerman is zo’n beetje elke wedstrijd de baas bij PSV. Doet hij ook wel eens iets fout aan de bal?”, vraagt Meijer zich af.

“Zijn basisniveau is zo ongelooflijk hoog, dat hij zo’n wedstrijdje tegen – met alle respect – NEC, lachend uitblinkt. Hij ziet dingen die weinigen zien en kan het ook nog uitvoeren. Ik ben enorm benieuwd hoe hij zich gaat presenteren op het hoogste niveau, te beginnen deze week in de Champions League tegen Arsenal.”

Ook Noa Lang kan rekenen op een uitverkiezing: “Over hem hoef je toch weinig te zeggen? De Eredivisie is met hem een topspeler rijker. En het lijkt erop dat hij inmiddels ook zo volwassen is geworden en constant kan presteren, om elke week wel het verschil voor PSV te maken”, aldus Meijer.

Tot slot staat ook Ramalho in het Elftal van de Week: “Als het over de zwakke plekken van PSV gaat, komt altijd die verdediging ter sprake en vaak wordt dan ook naar Ramalho gewezen. Maar tegen NEC was hij erg goed.

Bella-Kotchap, waar hoog over wordt opgegeven naast hem in de defensie, speelde veel minder opvallend, maar Ramalho is op deze manier wel een speler waar ook hij beter van zal worden.”

Het volledige Elftal van de Week van de Telegraaf: De Lange (Go Ahead Eagles); Adewoye (RKC Waalwijk); Ramalho (PSV), Hartman (Feyenoord); Veerman (PSV), Halilovic (Fortuna Sittard), Steijn (FC Twente) ;Paixão (Feyenoord), Rots (FC Twente), Lang (PSV), Ivanusec (Feyenoord).


Vorig artikelNoa Lang zorgt voor irritatie bij Feyenoord-supporters met reactie op Instagram
Volgend artikelKenneth Perez gaat zitten voor PSV: ‘Ik geniet echt van deze ploeg’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in