Home Nieuws Tegoed van Dinamo Kiev inzake transfer Lens verbaast media

Tegoed van Dinamo Kiev inzake transfer Lens verbaast media

12
0

Niet alleen Spaanse clubs komen niet of moeizaam de verplichtingen na, ook Dinamo Kiev komt de afspraak met PSV niet na. Het is voor de Telegraaf aanleiding de zaak FC Utrecht en de licentie erbij te betrekken. 

PSV moet nog altijd een miljoen euro ontvangen van Dinamo Kiev voor de transfer van Jeremain Lens, meldt De Telegraaf. PSV wacht inmiddels alweer drie jaar op het geld uit Oekraïne. Lens werd in 2013 voor negen miljoen euro verkocht aan Dinamo Kiev, maar de club heeft nog altijd niet aan zijn laatste financiële verplichting voldaan. Intussen heeft Dinamo de aanvaller alweer doorverkocht aan Sunderland, voor naar verluidt meer dan elf miljoen euro. PSV heeft op diverse manieren al geprobeerd het geld te krijgen, maar is daar tot op heden niet in geslaagd. De Telegraaf vindt de situatie hoogst opmerkelijk, gezien de kwestie rond de Europese licentie van FC Utrecht.

Die zouden de Domstedelingen – indien ze de play-offs hadden gewonnen – niet gekregen hebben door een rekening van 37.250 euro aan onbetaalde opleidingsvergoedingen. Dinamo Kiev speelde dit seizoen gewoon in de Champions League, ondanks het feit dat de club al drie jaar de rekening van PSV niet heeft betaald, weet de Telegraaf te melden.


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here