Home Nieuws Technische staf nog niet tevreden over Poulsen en Lestienne

Technische staf nog niet tevreden over Poulsen en Lestienne

7
0

Of het met pure kwaliteit, of beter gezegd het gemis daarvan te maken heeft, moeten we nog afwachten. Echter lijkt het er tot nog toe op dat Simon Poulsen en Maxime Lestienne de technische staf nog niet hebben kunnen overtuigen.

VI meldt naar aanleiding van de wedstrijd om de Johan Cruijff schaal dat de technische staf nog niet tevreden is over de nieuwelingen Poulsen en Lestienne. Enkel Davy Pröpper voldoet aan de verwachtingen. Pröpper maakt indruk met zijn manier van voetballen. Zijn spel en passes zijn van hoog niveau. Precies dat niveau waarmee hij eind vorig seizoen zoveel indruk maakte.
Linksbuiten Maxime Lestienne is nog niet helemaal topfit en heeft moeite met het niveau van de trainingen, weet het weekblad te melden.
Over Gastón Pereiro bestaan tot nog toe geen twijfels. Zo laat Cocu zich regelmatig lovend uit over de nieuweling uit Uruguay. Twijfels bestaan er wel over Simon Poulsen en zijn tactisch vermogen. Eerste man Willems heeft overigens ook geregeld een handje van het niet meelopen met zijn man of het verkeerd dekken van tegenstanders.


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here