Home Nieuws Technische staf Ajax nog altijd teleurgesteld door afketsen transfer Jerdy Schouten, die...

Technische staf Ajax nog altijd teleurgesteld door afketsen transfer Jerdy Schouten, die alleen naar PSV wilde

3038
0

Jerdy Schouten is na enkele weken PSV al niet meer uit de basis weg te denken. De middenvelder staat daardoor volop in de belangstelling van de media.

Schouten heeft recent met Voetbal International een aantal leuke en scherpe uitspraken gebezigd, verklapte PSV-watcher Marco Timmer enkele dagen geleden in de Skiete-Willy Podcast van Voetbal International. De middenvelder kent een vliegende start bij PSV, waar hij deze zomer ook in de belangstelling stond van Fiorentina, AC Milan, Napoli en een tweetal Duitse clubs. Schouten stond echter ook in de belangstelling van Feyenoord én Ajax.

Maar Jerdy Schouten wilde alleen naar PSV en het salaris wat hij bijvoorbeeld in Milaan kon verdienen deerde hem naar eigen zeggen weinig. In Amsterdam blijkt men nog altijd te balen van de transfer van Schouten naar PSV.

Bij De Telegraaf heeft men nieuws over hoe de transfer van Schouten naar PSV is gevallen in Amsterdam. Schouten is tijdens de afgelopen transferwindow namelijk getipt bij Ajax, aldus Mike Verweij maandag in de Kick-Off-podcast van De Telegraaf.

De clubwatcher van de Amsterdammers weet te melden dat trainer en staflid Richard Witschge maar ook andere stafleden van Maurice Steijn Jerdy Schouten heel graag naar Amsterdam wilde halen, maar dat hij compleet werd genegeerd in zijn keuze Schouten binnen te halen. In de puinhopen die zich rond de Amsterdamse club weten op te richten, wordt iedereen genegeerd door de technisch directeur van dienst, die wat ons betreft een contract voor het leven mag krijgen in de hoofdstad.

Verweij legt uit wat er speelt in de staf van Ajax. “Richard Witschge heeft heel hard om Schouten geroepen”, aldus Verweij. “Hij zat bij het managementbureau Key United, waar zijn broer Rob ook zit, dus hij wist dat Schouten op de markt kwam. Dit werd compleet genegeerd”, aldus Verweij over de perikelen in Amsterdam rond Schouten, die collega Valentijn Driessen op zijn beurt weer in niets verrassen.

Jerdy Schouten ging afgelopen week het gesprek aan met Marco Timmer van Voetbal International. Het spel van Schouten in de Eredivisie en tegen Rangers FC, alsmede de minuten die hij centraal achterin al wist te maken voor PSV, zorgen voor veel interesse in zijn persoon richting de wedstrijd in Londen. Kan Jerdy Schouten zich op dat niveau ook staande houden?


Vorig artikelPerez verwacht einde verhaal voor PSV’er maar krijgt weerwoord: ‘Je vraagt je af: hoe goed is hij nou?’
Volgend artikelPOLL | De opstelling tegen Arsenal na de goede wedstrijd van Ramalho tegen NEC

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in