Home Nieuws Technisch directeur Sevilla zag vrees uitkomen: ‘PSV was al dominant in Spanje’

Technisch directeur Sevilla zag vrees uitkomen: ‘PSV was al dominant in Spanje’

814
0

De man die Luuk de Jong hoogstpersoonlijk op de troon wist te zetten in Sevilla, zag vorige week donderdag en donderdagavond in Eindhoven zijn vrees werkelijkheid worden.

Technische directeur Monchi wist vooraf al dat het tweeluik met PSV een zware bevalling zou gaan worden maar donderdagavond na de wedstrijd in Eindhoven was de opluchting daar. Monchi wist na de wedstrijd in Sevilla al dat PSV nog niet op de knieen lag en dat kwam uit, zag de technische baas van de Spanjaarden.

Natuurlijk zie ik nog moeilijkheden voor ons”, zei Monchi voorafgaand aan het Europa League-duel met PSV tegen Marca. “We hebben duidelijk een goede uitgangspositie, maar niks is al definitief. Ik kan me voorstellen dat PSV door hun fans gepusht zal worden. We vergeten ook niet dat ze in Sevilla de paal hebben geraakt, terwijl Bounou verschillende goede reddingen moest verrichtten.”

De technische baas van Sevilla zag ook dat PSV aanvankelijk vrij dominant was in Sevilla. “We hebben veel geleden in de eerste twintig minuten. We doen het verkeerd als we zouden denken dat de klus al geklaard is. Aanvallend heeft PSV namelijk veel mogelijkheden. Ze vallen aan met veel mensen en ik ben bang dat we achterin niet zo solide zijn als zou moeten. Daarnaast zijn Fábio Silva en De Jong goede afmakers. We moeten met al onze zintuigen bij de wedstrijd zijn”, aldus Monchi, die donderdag tegen het einde van de wedstrijd tegen PSV toch even vreesde voor zijn elftal en een mogelijke verlenging.


Vorig artikelSevilla beter in Eindhoven, PSV beter in Sevilla | ‘Eindhoven blijft paradijs voor Sevilla’
Volgend artikelFinal Interview | Afscheidsinterview met Cody Gakpo voor afscheid in Philips Stadion

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in