Home Nieuws Technisch directeur Graz roept fans op naar stadion te komen: ‘PSV is...

Technisch directeur Graz roept fans op naar stadion te komen: ‘PSV is team van wereldklasse’

1407
0

PSV speelt dinsdagavond om half 9 de tweede wedstrijd van het tweeluik met Sturm Graz.

De voorsprong is gigantisch te noemen, de vooruitzichten op een nieuwe overwinning zijn daar én het klasseverschil tussen beide clubs is normaal gesproken onoverbrugbaar. PSV zal zich dus zoals vooraf ook verwacht gaan plaatsen voor de play-off ronde van de Champions League.

Rangers FC dan wel Servette zal de komende tegenstander van PSV gaan worden. Het huidige PSV moet in staat zijn de groepsfase van de Champions League te halen.

Wel kan de ploeg dinsdagavond de nodige weerstand verwachten van de Oostenrijkers, die zich nog niet gewonnen geven. De Oostenrijkse pers ging er maandagmiddag eens goed voor zitten. Hoe kijkt men in Graz aan tegen de achterstand en de forse nederlaag in het Philips Stadion?

De kranten in het Alpenland waren hard voor Sturm Graz na de afstraffing in Eindhoven. En dus de nodige standaard uitspraken daags voor de wedstrijd in Graz.

‘We moeten vol gas gaan, meer zit er niet in. We weten allemaal dat het moeilijk wordt tegen PSV, maar als we geen hoop hebben, hoeven we helemaal niet te spelen. We zullen dinsdag alles geven wat we hebben. Het zal moeilijk worden, maar niets is onmogelijk. Alles moet meezitten’, zegt trainer Ilzer op de persconferentie.

Ook sportief directeur Andreas Schicker hoopt op een goede afloop tegen PSV maar weet eigenijk wel dat het tweeluik er tegen PSV op zit voor zijn club. De bestuurder had mooie complimenten over voor PSV.

‘Ik wil alle toeschouwers oproepen om naar het stadion te komen. Een team van wereldklasse als PSV live meemaken gebeurt niet iedere dag’, aldus de bestuurder over de wedstrijd van dinsdagavond in Graz.


Vorig artikelNa speelronde één louter lofuitingen voor Noa Lang én Ismael Saibari: ‘Ik denk dat hij Europese top is’
Volgend artikelAster Vranckx op weg naar PSV, transfer nadert voltooiing na akkoord PSV met Wolfsburg

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in