Home Nieuws Technisch directeur Frankfurt: ‘Roger Schmidt zou uitstekend bij Eintracht Frankfurt passen’

Technisch directeur Frankfurt: ‘Roger Schmidt zou uitstekend bij Eintracht Frankfurt passen’

186
0

Roger Schmidt staat er erg goed op bij Eintracht Frankfurt.

Dat blijkt uit de woorden en uitspraken van de technisch directeur van de club. Bruno Hübner zwaait de technische scepter in Frankfurt en is een fan van Roger Schmidt en zijn aanpak. Schmidt wordt door diverse Duitse media gezien als één van de belangrijkste kandidaten om Adi Hütter op te volgen.

Hübner vertrekt na dit seizoen bij Frankfurt en heeft het niet meer voor het zeggen bij de middenmoter in de Bundesliga. Toch ziet de technisch manager Schmidt graag naar Duitsland komen. “Roger is een absolute expert. Hij is een fanaticus als het aankomt op aanvallend voetbal, hij is uiterst ambitieus en leeft voor het voetbal”, zegt hij tegen het Duitse Fussball News.

En Schmidt zelf? Roger Schmidt is een man van zijn woord en houdt er niet van afspraken te schenden en dus lijkt zijn toekomst in Eindhoven te liggen wat het aankomende seizoen betreft. Toch is de interesse vanuit Frankfurt serieus te noemen, weten Duitse media al enige weken te melden. Hoe zal Schmidt daar op reageren de komende weken?

Hübner probeerde Schmidt in het verleden al naar Frankfurt te halen maar Bayer Leverkusen zat Frankfurt dwars. “De gesprekken met hem zijn altijd erg constructief geweest. Hij is ook buiten het veld een persoonlijkheid. Hij is zeker een trainer die ik mij goed bij Eintracht Frankfurt kan voorstellen. Roger is een topspecialist, een toptrainer. Ik heb echt genoten van onze gesprekken. Hij is ook een topmens. Ik kan alleen maar goede dingen over hem zeggen.”


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here