Home Nieuws Teammanager Bas Roorda voorkwam incident tussen Schmidt en André Ooijer

Teammanager Bas Roorda voorkwam incident tussen Schmidt en André Ooijer

41103
0

De Telegraaf meldt dat er na afloop van PSV – Feyenoord een disuccie zou zijn ontstaan tussen Roger Schmidt en André Ooijer.

Richting het einde van de wedstrijd roerde Ooijer zich al een enkele keer langs de zijlijn, waar hij in eerste instantie tekeer ging tegen de vierde man maar later zou er een ‘akkefietje’ zijn ontstaan tussen Schmidt en Ooijer, zo meldt de Telegraaf.

‘Vooralsnog houden ze in Eindhoven de rijen gesloten, al was het tekenend dat Schmidt het na afloop aan de stok kreeg met zijn assistent André Ooijer en teammanager Bas Roorda tussen beiden kwam.’ Eind oktober speelt PSV tegen Ajax na een Europa League-wedstrijd tegen AS Monaco. ‘Benieuwd of goochelaar Schmidt in Amsterdam opnieuw een winnend konijn uit de hoge hoed kan toveren en hij niet gewisseld hoeft te worden als trainer van PSV”, aldus Telesport over een zogenaamd incident tussen Schmidt en assistent Ooijer.

De Telegraaf zet overigens zwaar in als het over PSV – Feyenoord gaat want de krant wijst naar het beleid van Schmidt en schrijft: ‘Hoe lang laat de clubleiding van PSV zijn trainer Roger Schmidt nog goochelen met het kapitaal van de Eindhovense club? Ofwel: hoe lang mag de Duitser nog naar hartenlust wisselen met de spelers van PSV?’


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here