Home Nieuws Verdient te vroeg afgeschreven Derrick Luckassen een nieuwe kans?

Verdient te vroeg afgeschreven Derrick Luckassen een nieuwe kans?

2529
0

Is Derrick Luckassen goed genoeg voor PSV? Dat zou best weleens zo kunnen zijn.

De verdediger staat er niet best op bij de aanhang maar wel bij Ruud van Nistelrooij. De controversiële Derrick Luckassen speelde zijn laatste officiële wedstrijd voor PSV in de zomer van 2019 en werd sindsdien meerdere malen verhuurd. Luckassen staat omwille van een enkele uitspraak ter discussie bij de fans maar voetballen en met name verdedigen kan de fysiek sterke Luckassen zeker.

De weinig vleiende eerdere uitspraak van Derrick Luckassen over het niet meer willen spelen voor PSV zou eigenlijk een streep door gezet moeten worden. Lukcassen is nu eenmaal ook niet altijd even netjes behandeld in met name het tijdperk van Mark van Bommel bij de club.

Ook van Bommel zag net als van Nistelrooij wel heil in een samenwerking met de sterke verdediger maar plots werd er geen gebruik meer gemaakt van Derrick Luckassen en werd hij verbannen uit de eerste selectie. Dat doet geen enkele speler goed en vanuit die positie uitte Luckassen zich eenmalig minder vleiend over zijn werkgever.

De fysiek sterke verdediger is tijdens de voorbereiding op het nieuwe seizoen echter weer in beeld gekomen en zal dus weer kansen krijgen van Ruud van Nistelrooij. En Derrick Luckassen verdient eigenlijk ook gewoon een nieuwe kans bij PSV. Een eerlijke kans, zodat hij zijn aanwezige kwaliteiten eindelijk eens over een langere periode kan tonen aan de achterban.


Vorig artikelEmotionele Savinho neemt afscheid van Atlético Mineiro en is op weg naar PSV
Volgend artikelOpmerkelijk | Leeds United fans heten Cody Gakpo welkom met special

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in