Home Nieuws Weerwoord Sneijder | Te makkelijke kritiek Aad de Mos: ‘Ze praten in...

Weerwoord Sneijder | Te makkelijke kritiek Aad de Mos: ‘Ze praten in de bus meer over Ibiza dan over de wedstrijd’

1114
0

Wat een remise al niet los kan maken onder fans en media. PSV is landskampioen maar meerdere media wijzen al enkele dagen naar de puntendeling in Sittard.

De puntendeling in combinatie met de geplande reis naar Ibiza, een teamuitje dat al lang gepland stond en donderdag al weer ten einde komt, maakt veel los onder vrijwel alle journalisten en analisten. De veel gehoorde kritieken zijn eigenlijk te simpel en te onnozel om te publiceren. Van proffesionele analisten als Aad de Mos mag je toch best meer verwachten dan de volgende conclusies:

‘PSV zat meer met het hoofd in Ibiza dan bij de wedstrijd’, of: ‘Ze praten in de bus meer over Ibiza dan over de wedstrijd’, aldus Aad de Mos deze week in gesprek met het Eindhovens Dagblad over de uitwedstrijd van afgelopen zondagmiddag. ‘Dat is nu eenmaal voetbaleigen’, haast De Mos eraan nog aan toe te voegen.

Luuk de Jong kende in Sittard nog enkele prima inzetten maar keeper Luuk Koopmans bleek een sta-in-de-weg te zijn. “Normaal gesproken moet je deze wedstrijd altijd winnen”, vertelt De Mos. “Peter Bosz zei wel mooi dat je als topsporter voor het puntenrecord wil gaan en elke wedstrijd wil winnen, maar zo werkt het in de top van de voetballerij blijkbaar toch niet.”

Volgens de oud-trainer hoeft de reis naar Ibiza niet te betekenen dat PSV het aanstaande zondag helemaal laat lopen tegen RKC Waalwijk, dat nog verwikkeld is in een degradatiestrijd. “Wij werden bij KV Mechelen op 11 mei kampioen, vierden vervolgens drie, vier dagen feest. Niemand gaf ons nog een stuiver dat we in de laatste competitiewedstrijd nog goed voor de dag zouden komen, maar we speelden toen misschien wel onze beste wedstrijd van het seizoen”, aldus een kritische Aad de Mos, die deze keer wel met hele eenvoudige kritiek op de proppen komt.

Dat Wesley Sneijder daar totaal anders over denkt, blijkt wel uit onderstaande video. Sneijder kraakt alle kritieken op de Ibiza-trip van de PSV-selectie.


Vorig artikelPSV richt pijlen op sc Heerenveen voor zomerse versterking
Volgend artikelHet duurde even maar daar is dan toch Nico Dijkshoorn, columnist VI provoceert erop los in ‘schandalige’ column

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in