Home Nieuws Taxichauffeur Jonathan Reis mist PSV nog elke dag: ‘PSV is heel bekend...

Taxichauffeur Jonathan Reis mist PSV nog elke dag: ‘PSV is heel bekend in Brazilië’

1258
0

Jonathan Reis is al een paar jaar voetballer af. De zeer talentvolle voetballer maakte tijdens zijn carrière andere keuzes en plukt daar nu de wrange vruchten van.

Reis is namelijk taxichauffeur geworden in Brazilië. Wel bewaart de voormalige spits nog altijd warme herinneringen aan PSV. De inmiddels 32-jarige Braziliaan koestert vooral zijn goede band met Fred Rutten, die vanaf volgend seizoen weer voor de groep staat op de Herdgang.

Het verhaal van Jonathan Reis is inmiddels bekend. Reis stond te boek als een groot talent, maar de verleidingen buiten het veld bleken te groot. Mentaal gezien kende Reis een minder periode in Eindhoven en dus maakte hij verkeerde keuzes. Pech achtervolgde hem want toen het beter met hem ging, liep hij een zware knieblessure op. Tegenwoordig is hij taxichauffeur in zijn thuisland, vertelt hij in gesprek met het Algemeen Dagblad.

ESPN maakte recent een documentaire over Jonathan Reis als taxichauffeur. “De mensen geloven vaak niet bij wie ze in de taxi zitten. PSV is heel bekend in Brazilië. Als ik zeg dat ik voor die club heb gespeeld, denken ze soms dat ik ze voor de gek houd”, aldus Reis over zijn periode in Eindhoven.


Facebook Comments Box