Home Nieuws Talenten Piroe en Mendonca hopen op snelle doorbraak

Talenten Piroe en Mendonca hopen op snelle doorbraak

15
0

Joël Piroe hoopt dit seizoen zijn debuut te maken in PSV 1.

Piroe is een volgend toptalent in een rij met talenten die de op de Herdgang klaargestoomd worden voor het grote werk. Samen met een ander groot talent, Mendonca, zegt de negentienjarige spits in gesprek met Omroep Gelderland dat ze hopen op hun doorbraak. Piroe was in de Keuken Kampioen Divisie al tien keer trefzeker in zestien duels namens Jong PSV.

Eén keer zat hij op de bank. “Leuk om mee te maken. Die beleving in het stadion, want het was ook nog eens een thuiswedstrijd. Geweldig”, aldus de jeugdinternational.

“Veel jeugdspelers krijgen hier nu een kans. We maken bij Jong PSV ook een goede ontwikkeling door. Het gaat bij mij tot nu toe ook echt lekker. Ik richt mij nu in eerste instantie op de spitspositie. Ik kan ook wel op andere plekken voorin spelen, maar het liefst speel ik in de spits.”

Voor Piroe is het nu wachten op een doorbraak. “Ik droom er van om dit seizoen mijn debuut te maken hier in het eerste. De trainer kent mij, hij weet wat hij aan mij heeft. Dat zou het echt afmaken, maar ik wil ook nog meer doelpunten maken voor Jong PSV.” Bij PSV O19 werkte Piroe afgelopen seizoen onder de hoede van Mark van Bommel.


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here