Home Nieuws Talenten ontwikkelen zich onder voormalig topspelers

Talenten ontwikkelen zich onder voormalig topspelers

43
0

Suently Alberto en Kenneth Paal gelden als absolute toptalenten. Yannick van Osch geldt als minder prominent talent maar staat eveneens voor een doorbraak. Het zijn slechts enkele van de vele PSV-talenten die hopen een mooie toekomst bij PSV.

Vooralsnog moeten de jongelingen het doen met speelminuten in de Jupiler League, bij Jong PSV. De talenten beseffen dat ze worden bijgestaan door wereldtoppers van weleer. Op trainingscomplex de Herdgang loopt een keur aan PSV-coryfeeën rond. “Als je ziet wat voor trainers hier rondlopen met wie ik kan werken. Mark van Bommel heeft mij bijvoorbeeld heel veel geholpen”, vertelt Paal aan Voetbal International.
“In het begin keek je wel naar hem op. Ik bedoel: hij heeft een WK-finale gespeeld en de Champions League gewonnen. Maar het wordt een beetje normaal. Hij is gewoon een trainer hier, dus dan merk je dat hij ook een chille gozer is”, zegt Paal. Alberto praat regelmatig met André Ooijer. “Ik moet meedogenlozer zijn, meer body krijgen. Daar heb ik het weleens over met Ooijer. Hij is een beetje mijn Mark van Bommel.’


Vorig artikelAD bezoekers verwachten overwinteren in Champions League
Volgend artikelPhilips wordt ‘mouw’ sponsor

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in