Home Nieuws Swansea City biedt 2 miljoen euro op Joël Piroe

Swansea City biedt 2 miljoen euro op Joël Piroe

940
0

De Engelse Championsshipclub Swansea City is concreet in de markt voor Joël Piroe.

Joël Piroe is bij PSV bepaald niet in beeld om een rol te gaan spelen komende maanden maar uit te sluiten valt er niets. Piroe is zeker een talentvolle aanvaller maar lijkt momenteel nog tekort te komen voor het niveau van PSV 1.


Op momenten dat Piroe toch acte de presence mag geven voor PSV, weet hij zich wel staande te houden en belangrijk te zijn voor het team van Roger Schmidt. De uitwedstrijd in en tegen SC Heerenveen afgelopen seizoen is daar een lichtend voorbeeld van.

Piroe kwam het afgelopen Eredivisie-seizoen tot slechts elf wedstrijden bij PSV. Daarin scoorde hij één keer. In de Keuken Kampioen Divisie trof de aanvaller twee keer doel in acht wedstrijden.

Swansea City ziet potentie in Piroe en wil de spits naar het Championship transfereren. De club uit Wales wil voor promotie naar de Premier League gaan nadat het afgelopen seizoen als vierde wist te eindigen. Swansea denkt met Piroe het elftal van de nodige doelpunten te kunnen gaan voorzien komende jaargang. Afgelopen jaargang werd in de finale van de play-offs verloren van Brentford.


Facebook Comments