Home Nieuws Supporters vereniging: ‘We voelen ons voor de gek gehouden’

Supporters vereniging: ‘We voelen ons voor de gek gehouden’

21
0

Op de eigen website laat de Supportersvereniging van PSV weten het niet eens te zijn met de verkoopvoorwaarden voor PSV-supporters voor de uitwedstrijd tegen AZ op 7 april.

PSV wilde net zoals onder meer Ajax en Feyenoord 1000 kaarten, maar dit is niet mogelijk omdat AZ al begonnen is met de verkoop voor de thuisvakken. Bovendien moeten PSV-supporters die met de auto reizen verplicht omwisselen op een parkeerplaats langs de snelweg in plaats van dat dit bij het bezoekersvak gebeurd.

Toon Gerbrands zegt: “We zijn in Nederland al een tijdje bezig met een normalisatieproces. Supportersgroepen met een goed trackrecord zouden zich steeds vrijer moeten kunnen bewegen. Iedereen schaart zich achter dit voornemen, maar te vaak lopen we nog aan tegen een afwijkend oordeel van lokale wetshandhavers. Dat is nu weer het geval. Wij vinden dat een kwalijke ontwikkeling.”

Ook Harrie Timmermans, voorzitter van de Supportersvereniging PSV, is niet te spreken: “We voelen ons voor de gek gehouden. Toezeggingen zwart op wit zijn niet nagekomen. Dat verwacht je niet. Daarnaast is de verplichting om te moeten omwisselen onterecht. In plaats van goed gedrag te belonen, worden supporters onnodig in hun vrijheid beperkt. Burgemeesters, de goede daargelaten, hebben de mond vol van ‘normalisatie’ maar als puntje bij paaltje komt, geven ze niet thuis.”


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here