Home Nieuws Supporters vereniging PSV uit onvrede over gesloten trainingen

Supporters vereniging PSV uit onvrede over gesloten trainingen

60
0

De Supportersvereniging PSV heeft een duidelijk standpunt ingenomen wat betreft de trainingen op de Herdgang.

De vereniging vind dat er veel te vaak achter gesloten deuren getraind wordt en willen verandering zien zodat het complex toegankelijker wordt. De voorzitter van Supportersvereniging PSV, Harrie Timmermans, laat in een reactie aan het Eindhovens Dagblad weten dat de supporters het zat zijn om steeds voor gesloten deuren te staan op De Herdgang. Er is wel begrip voor gesloten trainingen maar de frequentie ligt te hoog, aldus De Supportersvereniging PSV.

“De poorten op het trainingscomplex moeten vaker open. We hebben er best begrip voor dat er soms besloten wordt getraind. De mediawereld is vergeleken met tien jaar geleden niet meer hetzelfde en presteren staat voorop, maar nu is het wat ons betreft doorgeslagen.”

Af en toe traint PSV nog wel ‘open’, zoals tijdens de herfstvakantie. “Zo’n open training in de herfstvakantie wordt groots gepresenteerd door de club, terwijl het eigenlijk normaal zou moeten zijn”, vervolgt Timmermans. “PSV heeft de ambitie geformuleerd om de meest open topclub van Europa te worden. Een ambitie waar wij als Supportersvereniging warm van worden. De huidige praktijk voelt koeler.”


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here