Home Nieuws Supportersvereniging PSV opteert voor einde Eredivisie

Supportersvereniging PSV opteert voor einde Eredivisie

245
0

De supportersvereniging van PSV ziet een vervolg van de Eredivisie niet meer zitten dit seizoen.

Voorzitter Harrie Timmermans ziet liever dat alles in orde wordt gemaakt voor de start van de nieuwe competitie na de zomer. “Met een schone lei beginnen, zou het beste zijn denk ik”, zegt Timmermans in gesprek met het Eindhovens Dagblad.


“Anderzijds kan voetbal ook zonder publiek nu iets bieden voor de huiskamer. Nu alvast vooruitkijken en rekening houden met een financiële teruggang, is beter dan de realiteit niet onder ogen willen zien. De club is keihard aan het werk, maar het is onontkoombaar dat er klappen gaan vallen.”

De voorzitter van de supportersvereniging verwacht dat de PSV-fans bereid zijn om hun seizoenskaart ook te behouden als er nog een tijdje geen publiek welkom is.

“Maar als het zo is dat ze voorlopig alleen voetbal op tv kunnen zien, zal er toch het nodige veranderen. Niet iedereen gaat honderden euro’s zomaar overmaken. In het stadion wordt dan tijdelijk ook niks meer besteed en sponsoren hebben even niks aan hun ruimtes. Dat gaat PSV veel geld kosten en dat kan niet alleen door de supporters worden opgebracht”, denkt Timmermans.


Facebook Comments