Home Nieuws Supporter Raï Vloet spreekt over gemengde gevoelens

Supporter Raï Vloet spreekt over gemengde gevoelens

14
0

Het afgelopen seizoen was voor Raï Vloet een seizoen van uitersten. De nummer 10 werd eerst verhuurd door de club waar hij ook fan van is maar degradeerde met dezelfde club, terwijl zijn PSV alsnog de schaal omhoog mocht houden.

“Buiten dat ik PSV-speler ben, ben ik ook supporter van de club. Daarom was ik dus heel blij. Maar daarnaast heb je gemengde gevoelens, omdat ik ben gedegradeerd met Cambuur. Dat ligt nog steeds niet helemaal lekker. Dan kan ik hier wel mee gaan vieren met PSV. Maar dat voelde niet heel goed. Daarom heb ik thuis alles bekeken voor de televisie, wat ook heel moeilijk voor me was”, zegt hij tegenover 90/24.


Nu gaat hij zich weer volledig op PSV focussen. “Ik ga in de voorbereiding bij PSV starten en daar alles geven. Het liefst ben ik bij PSV volgend jaar. Ik focus me daar ook op. In de voorbereiding voer ik gesprekken met de technische staf. Dan blijkt of ik wel of niet veel speelminuten krijg. Anders ligt eventueel een verhuur op de loer. Maar ik focus me nu op PSV.” Bij een vrijwel zeker vertrek van Adam Maher zou een eventuele rol voor Vloet weggelegd kunnen zijn. Zeker nu het vertrek van Ritzmaier en Schaars ook op de loer ligt.


Facebook Comments