Home Nieuws Subtopspeler Maher via Jong PSV op weg naar de uitgang

Subtopspeler Maher via Jong PSV op weg naar de uitgang

9
0

De teloorgang van Adam Maher neemt steeds grotere vormen aan. Maher reist vrijdagavond met Jong PSV mee naar Almere voor de wedstrijd tegen Achilles ’29.

De middenvelder zat woensdag niet bij de selectie voor de Champions League-wedstrijd tegen Atlético Madrid en bereikte met zijn plaats op de tribune een nieuw dieptepunt in zijn prille carriere.
Maher heeft afgelopen seizoenen laten zien een ideale speler te zijn voor clubs als AZ, FC Utrecht of Vitesse. De subtop is het maximaal haalbare voor de speler zonder noemenswaardige kwaliteiten. De verbanning naar Jong PSV is een logisch vervolg op zijn prestaties en daarmee komt Maher steeds een stapje dichterbij de uitgang. De selectie van Maher heeft overigens ook te maken met het feit dat Jong PSV niet kan beschikken over veel spelers die meededen in de verloren Youth League-wedstrijd tegen AS Roma. Trainer Pascal Jansen kan vrijdagavond verder een beroep doen op Nikolai Laursen, Luuk Koopmans, Simon Poulsen, Menno Koch, Jordy de Wijs en Andrija Lukovic.


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here