Home Nieuws Subliem spelende Olivier Boscagli juist niet onder de indruk van Noa Lang

Subliem spelende Olivier Boscagli juist niet onder de indruk van Noa Lang

3195
0

Olivier Boscagli leverde opnieuw een sterke wedstrijd af tegen Sevilla. Het deert de Fransman geenszins wie de tegenstander is, zijn niveau is elke wedstrijd erg hoog.

Ook tegen Sevilla was Boscagli een baken van rust achterin. Vrijwel iedere pass komt aan en geregeld stuurt de Franse opbouwer de meest sublieme passes van achteruit. Voor Boscagli geldt zeker dat hij een klasse beter is geworden na zijn ernstige knieblessure. Na afloop bleek Boscagli op zijn beurt niet verrast te zijn door het goede spel van Noa Lang. Lang maakte indruk op alles en iedereen maar juist niet op Boscagli, die zijn uitspraak juist positief bedoelde.

Olivier Boscagli was dus juist ‘niet onder de indruk’ van Noa Lang. Boscagli vertelt in gesprek met RTL 7 dat hij al wel weet wat Lang allemaal kan, omdat hij dat in eerdere wedstrijden en op trainingen heeft laten zien. “Ik was niet specifiek onder de indruk, nee”, vertelt Boscagli na het duel met Sevilla tegenover RTL 7. “Ik weet waar hij toe in staat is, dus dan kan je niet zeggen dat ik onder de indruk ben.”

In gesprek met RTL 7 had Luuk de Jong een dubbel gevoel na de wedstrijd tegen Sevilla. “We maakten de 1-1 en wilden gaan doordrukken, maar kregen meteen de 1-2 om de oren. Dan denk je we gaan toch niet verliezen vanavond. Zo zag het er helemaal niet naar uit”, aldus De Jong. “Natuurlijk hadden zij redelijk wat kansen, maar wij domineerden over het algemeen en waren de betere.”

De Jong ging verder: “We moesten vechten tot het einde en dan maak je toch nog de 2-2. Ik ben blij dat we die nog maakten, maar ik heb toch het gevoel en dat merkte ik ook bij de andere jongens dat er meer in zat vandaag.”

Gevraagd werd wat deze uitslag zegt over de groep van PSV. “Je moet de wedstrijd over het geheel kijken. Je ziet dat wij een paar foutjes maken en dan komen zij voor de goal en krijgen ze een paar kansen. Dat straffen ze een paar keer af, maar een paar keer ook gelukkig niet”, zo gaf hij aan.

“We moeten leren dat we nog vaster zijn aan de bal. We komen wel tot kansen en redelijk wat schoten, maar het was allemaal net niet. Op Champions League niveau moet dat allemaal net iets hoger, maar ik kan alleen maar de complimenten geven aan het team omdat we heel goed hebben gespeeld.”


Vorig artikelSpaanse media boos na remise en wijzen naar één schuldige: ‘Alles voor PSV’
Volgend artikelBepalende Sergio Ramos haalt uit maar is niet teleurgesteld na punt in Eindhoven

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in