Home Nieuws Stuurt emotionele Raiola aan op breuk met PSV? ‘Met Schmidt komt het...

Stuurt emotionele Raiola aan op breuk met PSV? ‘Met Schmidt komt het nooit meer goed’

482
0

Als door een adder gebeten reageerde Mino Raiola op de perikelen rond Mo Ihattaren.

De Nederlandse Italiaan is des duivels op PSV maar zal diep van binnen moeten beseffen dat niemand anders dan zijn eigen cliënt, verantwoordelijk is voor de puinhopen die er ontstaan.


De tiener uit Utrecht roept heel veel weerstand op binnen PSV en het is inmiddels een soap aan het woorden die zijn weerga niet kent. De zaakwaarnemer van Ihattaren vindt dat er ook door Ihattaren fouten zijn gemaakt, maar geeft eveneens aan dat PSV nu in zijn ogen opzichtig handelt. Stuurt de zaakwaarnemer aan op een breuk met PSV nu de gesprekken over verlenging van het contract in een absolute impasse verkeren?

“Ik heb zo’n verklaring als deze nog nooit meegemaakt. Als je van elkaar af wilt, kun je daar ook op een andere manier op aansturen. Ik moet hier goed over nadenken en accepteer deze handelwijze niet. Wat er gaat gebeuren nu? Voor mij is het heel makkelijk, ik handel altijd in het belang van de speler. Met Roger Schmidt en mij komt het ook niet meer goed, dat kan ik al wel zeggen. Met Toon Gerbrands onderhoud ik wel een goede relatie en we moeten dit samen bespreken. Ik vond deze verklaring op alle manieren PSV-onwaardig, eenzijdig en gewoon bezijden de waarheid. Dat kan niet en hoort niet bij PSV”, zegt de emotionele Raiola tegen meerdere media.

Volgens Raiola zal Ihattaren woensdag wel gaan trainen. “Dat hoef ik hem echt niet te vertellen”, zegt Raiola. ,,Natuurlijk gaat hij. En hij gaat zijn best doen. Mohamed doet gewoon wat hem door de club wordt opgedragen.”