Home Nieuws Stuttgart speler en Argentijns international Nicolás Iván González uitstekend alternatief voor Doan

Stuttgart speler en Argentijns international Nicolás Iván González uitstekend alternatief voor Doan

104
0

Ritsu Doan ziet de bui ondertussen al hangen. De Japanner wil dolgraag naar PSV overstappen nadat eerdere transfers al mislukte.

Het heeft er alle schijn van dat PSV gaat doorschakelen. Nicolás Iván González van VFB Stuttgart is daarbij in beeld gekomen. De Argentijn staat al jaren op de radar in Eindhoven.

Dat meldt De Telegraaf. Wanneer PSV en Groningen elkaar niet vinden, komt González in beeld. González is een 21-jarige Argentijn die zowel op het middenveld als in de aanval kan spelen. Hij werd vorig seizoen door Stuttgart overgenomen van Argentinos Juniors en veroverde meteen een basisplaats in de Bundesliga. Stuttgart degradeerde met González naar de 2. Bundesliga.

Gonzalez geldt in de ogen van PSV als een uitstekend alternatief. Hij wordt al jaren intensief door de club gevolgd. De Argentijn is een linksbenige rechtsbuiten en verkaste vorig jaar zomer nog voor negen miljoen euro van Argentinos Juniors naar VfB Stuttgart. Die club degradeerde afgelopen seizoen uit de Bundesliga, wat kan helpen wanneer het tot onderhandelingen komt. Ook Internazionale is serieus geïnteresseerd in Gonzalez. Waar de Italianen hem als project voor de toekomst zien, kan hij bij PSV een serieuze gegadigde worden voor de basiself.

Gonzalez speelde deze maand met Jong Argentinië op de Pan-Amerikaanse Spelen en liet bij zijn terugkeer afgelopen weekend zien dat hij veel in zijn mars heeft. Hij zorgde bij zijn invalbeurt voor Stuttgart in de laatste minuut voor de 2-1 tegen Sankt Pauli.

 


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here