Home Nieuws Ontvangst in Eindhoven | Sturm Graz fans tonen dankbaarheid naar PSV en...

Ontvangst in Eindhoven | Sturm Graz fans tonen dankbaarheid naar PSV en gemeente Eindhoven

6282
0

Het werd bepaald niet de avond van Sturm Graz dinsdagavond maar het bezoek van de fans aan Eindhoven en aan het Philips Stadion levert desondanks toch positieve herinneringen op.

De supporters van Sturm Graz bedanken de stad Eindhoven voor de gastvrije ontvangst van afgelopen dinsdagmorgen. Om 11u werden de fans van Sturm Graz al welkom geheten in Eindhoven, waar een hal was omgetoverd tot verzamelplaats met tal van activiteiten. Uiteraard verwarmd en droog want het weer bleek niet om over naar huis te schrijven.

Veel van de 900 Oostenrijkse fans bleken 16 uur in vier bussen gezeten te hebben vanuit de stad Graz, niet ver van de Sloveense grens. Ondanks de 4-1 nederlaag houden de fans van Sturm Graz warme herinneringen over aan hun bezoek aan Eindhoven. De fans werden overal goed opgevangen en welkom geheten door de stad en spreken daarvoor hun dank uit via sociale media.

“Enorm bedankt voor de gastvrijheid in Eindhoven! Dat is niet vanzelfsprekend. Bedankt”, meldt een fanorgaan van Sturm Graz op Twitter. De Oostenrijkse fans kregen ook de beschikking over speciale foodtrucks in de hal waar men kon verzamelen. Het geheel leidde tot vele positieve reacties.

De fans van Sturm Graz kijken ondanks de nederlaag in het Philips Stadion toch al uit naar de return in Oostenrijk. Op sociale media valt te lezen dat de fans van Sturm Graz de PSV fans een warm en hartelijk welkom willen geven in het zuiden van Oostenrijk. Aanstaande dinsdagavond staat de return in Graz op het programma.


Vorig artikelKritiek voor Van Aanholt: ‘De defensie staat bij vlagen echt lelijk te slapen’, Bosz geeft gepaste reactie
Volgend artikelBelgische internationals Vranckx en Debast willen transfer naar PSV, Debast weigert contractverlenging

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in