Home Nieuws ‘Strompelend naar spelersbus’ | Koeman bevestigt: Joey Veerman viel geblesseerd uit

‘Strompelend naar spelersbus’ | Koeman bevestigt: Joey Veerman viel geblesseerd uit

4220
0

Net na de wedstrijd tegen Gibraltar bevestigde Ronald Koeman dat Joey Veerman in de rust in de kleedkamer achterbleef omwille van een blessure.

Volgens bondscoach Ronald Koeman was de wissel van Joey Veerman geen wissel omwille van een tactische keuze. De middenvelder uit Volendam raakte in de eerste helft tegen Gibraltar geblesseerd. Volgens Veerman zelf zit er een dikke bult op zijn voet. Of dit gevolgen gaat hebben voor de wedstrijd tegen FC Twente is op dit moment niet duidelijk.

“Die was geblesseerd ja, vandaar de wissel”, zei Koeman na de wedstrijd tegen de NOS. “Hij kon misschien nog wel door, maar dat heeft dan geen enkele zin om hem nog door te laten spelen. Daarom heb ik hem gewisseld. In eerste instantie kon hij in ieder geval niet verder. Ik wilde geen risico met hem nemen.” Veerman krijgt positieve kritieken over zijn spel in Oranje en gaf in de eerste helft de assist op de 0-1 van Calvin Stengs.

Na de wedstrijd stond Veerman de aanwezige pers ook nog even te woord over zijn blessure. “Er zit een dikke bult op mijn voet, er schaafde iemand overheen”, zei de middenvelder over het uitvallen. De middenvelder zou niet goed kunnen lopen en moest hinkend terug de bus in richting het spelershotel.

Voor PSV zou een blessure voor Veerman een flinke domper zijn richting de belangrijke wedstrijden die op de agenda staan. PSV speelt zaterdagavond in Enschede tegen FC Twente en vier dagen later wacht in de Champions League Sevilla in het zuiden van Spanje.


Vorig artikelAad de Mos adviseert Ronald Koeman voor de chemie tussen Veerman en Schouten te kiezen
Volgend artikelVijf zaken rondom PSV waar je wellicht nog niet van op de hoogte was

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in