Home Nieuws Strijdbare Brenet: ‘Wij horen in de Champions League’

Strijdbare Brenet: ‘Wij horen in de Champions League’

24
0

Joshua Brenet kijkt vol vertrouwen uit naar de resterende wedstrijden in de Champions League. Brenet haalt daarbij nogmaals uit naar scheidsrechter Atkinson.

“Het is echt zuur, vooral als je ziet wat we allemaal hebben gecreëerd”, zegt Brenet tegen PSV TV. “We hebben het ook zelf laten liggen omdat we het niet hebben afgemaakt. Normaal zou ik dit niet zeggen maar de scheids… dat kan niet. Ze maakten een paar keer hands, dat is zuur. Op dit niveau kan dat niet.”

Brenet kijkt dan ook meteen goed gevoel terug op het duel met Atletico. “We hebben laten zien dat we in de Champions League horen. Het liefst willen we overwinteren. Vooral na deze nederlaag ben je niet honderd, maar tweehonderd procent gemotiveerd”, zegt hij. In het begin van het seizoen 2015-2016 kreeg Brenet veel kritiek over zich heen. Later in dat seizoen ontwikkelde hij zich meer dan prima. “Ik heb kritiek omgezet naar positiviteit. Ik heb mijn best gedaan om iedereen te laten zien wie de echte Joshua Brenet is. Ik heb veel moeten strijden”.


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here