Home Nieuws Stralende Bakayoko trots om PSV’er te zijn én blijven: ‘Ik wil kampioen...

Stralende Bakayoko trots om PSV’er te zijn én blijven: ‘Ik wil kampioen worden met PSV’

503
0

Er is geen haar op het hoofd van Johan Bakayoko die eraan denkt te vertrekken bij PSV.

‘Ik ben hier elke dag en PSV is mijn thuis, ik ben zeer gelukkig hier’, begint Bakayoko in gespek met PSV TV als er gevraagd wordt zijn gevoel te omschrijven. PSV wist zijn contract deze week op te waarderen en te verlengen, waardoor het toptalent weer een jaar langer in Eindhoven zal blijven. Tot de zomer van 2026 is Bakayoko in Eindhoven te bewonderen. Althans, dat wijst zijn nieuwe contract uit.

Het contract van Bakayoko liep nog tot medio 2025, maar is nu met een seizoen verlengd. ‘We willen deze jonge speler, met veel internationale potentie, graag verder ontwikkelen voor de club’, legt algemeen directeur Marcel Brands uit op PSV.nl.

In onderstaande video spreekt een trotse en blije Bakayoko zich over over PSV, zijn nieuwe contract en zijn gevoel bij de club. ‘Dit geeft aan dat de club vertrouwen in mij heeft. Ik ben enorm trots. Ik wil hier kampioen worden’, reageerde Bakayoko na zijn nieuwe contract.


Vorig artikel‘Johan Bakayoko gaat PSV veel meer dan 15 miljoen euro opleveren’
Volgend artikelSevilla FC is sportief | Spaanse club blonk voor de veldbestorming niet uit in sportiviteit, erna zeker wel

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in