Home Nieuws Stoppen met betaald voetbal omwille van het wereldje maar Davy Pröpper voelt...

Stoppen met betaald voetbal omwille van het wereldje maar Davy Pröpper voelt zich toch weer voetballer

1519
0

Davy Pröpper is weer profvoetballer. De geboren Arnhemmer zette vrijdag zijn handtekening onder een contract dat loopt tot medio 2024.

Ruim een jaar geleden besloot de middenvelder de PSV selectie achter zich te laten omdat met name het wereldje rond het profvoetbal hem niet echt beviel. Daar lijkt hij een jaar later anders in te staan. Tegenover ESPN en de NOS reageert de 31-jarige middenvelder op zijn keuze. “Ik heb bijna een jaar niet gevoetbald, op een paar keer in de zaal na. Het voetballen opzich verleer je niet denk ik, dat gevoel heb ik tenminste. Dat zullen we nog gaan zien.”

Pröpper verwacht nog niet direct een basisspeler te zijn in de ploeg van Phillip Cocu. “Het is vooral het fysieke natuurlijk. Als je elke dag bezig bent, is dat anders dan dat het even iets minder is. Ik heb wel het gevoel dat het bij mij weer snel terugkomt. De wijze waarop Vitesse en de trainer met mijn mogelijke terugkeer zijn omgegaan heb ik als zeer prettig ervaren. Ik voel me ontzettend welkom en gewaardeerd, maar heb tegelijkertijd ook alle ruimte en tijd gekregen om naar mijn gevoel te luisteren. Nu ga ik er alles aan doen om van waarde te zijn voor het team, zodat we dichter in de buurt kunnen komen bij de plek waar Vitesse hoort”, besluit hij.


Vorig artikelVan Nistelrooij zet Feyenoord op de troon als favoriet tegen PSV en voorziet rol voor Fábio Silva in de Kuip
Volgend artikelADNAN JANUZAJ is a NIGHTMARE For Defenders 2022 | Genius Skills, Goals and Assists

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in