Home Nieuws Stijn Spierings lijkt te gaan kiezen tussen PSV en Lens, aanbod Midden-Oosten...

Stijn Spierings lijkt te gaan kiezen tussen PSV en Lens, aanbod Midden-Oosten niet interessant

2180
0

Het is al enige tijd stil rond Stijn Spierings en een eventuele toekomst bij PSV. Speler en club hadden eerdere deze maand al een gesprek over de toekomst maar er is nog geen beweging rond PSV en Spierings.

Even leek het erop dat meteen na het benoemen en aanstellen van Peter Bosz als hoofdtrainer, dit de laatste aanzet zou zijn voor het definitief vastleggen van Spierings. Daar is echter nog geen sprake van want het is en blijft stil rond Stijn Spierings. Ondertussen zijn er wel andere clubs die concreet zijn voor Spierings in de vorm van een concrete aanbieding. Ligue 1 club RC Lens, de nummer twee van afgelopen seizoen, is één van die clubs.

Ook is er interesse vanuit het Midden-Oosten vertrekken maar daar heeft de middenvelder geen trek in. Dat meldt het Eindhovens Dagblad. De middenvelder wil graag in Europa blijven en dat aanbod geniet dus niet zijn voorkeur. RC Lens ziet de komst van Spierings zeker zitten en heeft feitelijk een klein voordeel ten op zichte van PSV want de Franse club plaatste zich recent rechtstreeks voor de groepsfase van de Champions League.

De beslissing van Spierings zal binnenkort volgen, aangezien hij nog altijd de keuze moet maken tussen Lens, PSV en nog een aantal andere geïnteresseerde clubs. Welke ploeg uit het Midden-Oosten interesse had in de middenvelder is onbekend.

Spierings was afgelopen seizoen samen met Branco van den Boomen dé grote man op het middenveld van bekerwinnaar Toulouse. In Nederland speelde Spierings voor AZ, Sparta en RKC Waalwijk. Zijn contract bij Toulouse is aflopend, waardoor hij nu transfervrij is.


Vorig artikelOok in Amsterdam brokkelt populariteit voormalig PSV’er snel af, fans hopen op transfer naar Saudi-Arabië
Volgend artikelPSV treft het Augsburg van Ricardo Pepi in Oostenrijk, PSV te gast bij opening stadion Linz

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in