Home Nieuws Stevige kritiek Perez over as PSV: ‘Nou, succes met voetballen’

Stevige kritiek Perez over as PSV: ‘Nou, succes met voetballen’

1075
0

PSV verspeelde zondagavond bijna 2 punten in de thuiswedstrijd tegen Fortuna Sittard. De Limburgers hielden lang het doel schoon maar Xavi Simons besliste anders.

Het lukt PSV dus opnieuw niet af te rekenen met een ploeg die veel minder kwaliteiten heeft en in weet te zakken. Het spel is te stroef, langzaam en weinig verrassend te noemen. Dat mag Ruud van Nistelrooij zichzelf aanrekenen. Dat vindt ook analist Kenneth Perez. De Deense analist is niet te spreken over het spel van PSV.

Perez is al het hele seizoen niet onder de indruk van het spel van PSV en zag na de wedstrijd tegen Fortuna waar het aan schort. “Spelers als Guus Til, Luuk de Jong, Ibrahim Sangaré en André Ramalho… Dat is je as? Nou, succes met voetballen. Succes met heel mooi positiespel, met ballen tussen de linies, met wegdraaien, iemand wegsteken. Good luck.”

PSV staat deze zomer voor belangrijke keuzes op de transfermarkt, constateert Perez. “Wil je fysiek sterke spelers hebben of spelers die wat beter kunnen voetballen? Ramalho, Branthwaite en Teze zijn fysiek sterk, maar ze kunnen niet zo goed voetballen. Die keuze moet je maken. Maar PSV heeft nooit alleen maar lekker technisch en swingend voetbal gehad. Het is altijd een goed blok met uitblinkers, zoals nu Xavi Simons.”


Vorig artikelVan Nistelrooij over fluitconcert PSV fans, trainer is hard voor zichzelf na mislopen titel: ‘Mag je mij op beoordelen’
Volgend artikelAad de Mos noemt nieuwe club voor Xavi Simons na wisselen van zaakwaarnemer: ‘Ik zie dat hij zoekende is’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in