Home Nieuws Stevige kritiek op Roger Schmidt na mening over Cambuur overtreding op Madueke

Stevige kritiek op Roger Schmidt na mening over Cambuur overtreding op Madueke

2470
0

De analisten van de diverse praatprogramma’s lijken om in hun analyse over het spel van PSV onder Roger Schmidt.

Aan tafel bij Studio Voetbal en Veronica Inside geven de heren analisten tegenwoordig positieve kritieken over het spel van PSV in het tweede jaar van Schmidt. Toch blijken de heren geen fan van Schmidt te zijn. Bij het minste of geringste wat de heren niet zint, klinkt er stevige kritiek door aan het adres van Schmidt.

Maar goed, daar ben je ook analist voor zullen we maar concluderen. Toch kan de Duitser weinig zeggen of de heren van Veronica Inside halen weer uit. Zo ook Valentijn Driessen na de uitspraak van Schmidt over de overtreding van een Cambuur speler in de zestien. Madueke kreeg weliswaar een flinke tik te verwerken maar tegelijk leek de tackle ook op de bal. Wel werd Madueke geraakt. Schmidt begreep er weinig van en haalde uit naar de VAR.

‘Ik werd eigenlijk weer een beetje misselijk van die Roger Schmidt”, begint Driessen. ‘Hij begon weer eens over de VAR. En ik ben het ook niet altijd eens met de VAR, maar Schmidt begon helemaal te stuiteren, terwijl die jongen gewoon de bal raakt. Pas in de actie daarna raakte hij een beetje de enkel van Noni Madueke, die gewoon op de tackle rekende omdat hij wist dat er iemand aankwam.

‘Johan Derksen, kritisch als hij altijd is, deed daar een schepje bovenop. ‘Het is toch een doodnormale tackle. Het is gewoon een technisch perfect uitgevoerde tackle. Schmidt zet zichzelf gruwelijk voor lul. Als je die beelden ziet met dit commentaar erachter, dan ben je echt niet goed bij je hoofd’, aldus Derksen over de uitlatingen van Roger Schmidt na PSV – Cambuur.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here