Home Nieuws Stevige berichtgeving: Toon Gerbrands en PSV NIET in goed overleg uit elkaar...

Stevige berichtgeving: Toon Gerbrands en PSV NIET in goed overleg uit elkaar gegaan

4513
0

Stevige berichtgevingen over Toon Gerbands en PSV in combinatie met het voortijdig beeindigen van het contract van Gerbrands bij PSV.

De Telegraaf meldt vrijdagmiddag namelijk dat Toon Gerbrands en PSV een goed jaar geleden geenszins in onderling overleg uit elkaar gegaan zijn. Eerder werd aangenomen dat Gerbrands en PSV in goed overleg besloten zouden hebben om niet meer met elkaar verder te gaan maar de Telegraaf heeft een totaal andere lezing. De berichtgevingen vanuit de Telegraaf zijn zelfs stevig te noemen wat het stoppen van Gerbrands bij PSV aangaat.

Het geheel draait om de zogenaamde NL League, die op stapel staat. ‘Dat Gerbrands namens PSV instemde met de invoering van de NL League, heeft de toenmalig algemeen directeur van de Eindhovense topclub de kop gekost’, klinkt het bij de Telegraaf.

“Gerbrands was voor de invoering van de NL League”, zegt Valentijn Driessen. “Dat kreeg Robert van der Wallen, de huidige voorzitter van de rvc van PSV, te horen, waarna hij werd bijgepraat door onder meer Toon van Bodegom namens Feyenoord en Leen Meijaard van Ajax. Dat duo vertelde Van der Wallen dat de invoering van de NL League een heel slecht besluit voor PSV zou zijn. Van der Wallen voelde zich daardoor verkeerd voorgelicht en vervolgens heeft hij de stekker er voor Gerbrands uitgetrokken bij PSV”, weet Driessen te melden.

De Telegraaf wijst op de woorden van Gebrands bij diens afscheid. “Gerbrands zei rond zijn afscheid ’met gepaste trots’ plaats te maken voor Brands”, aldus Valentijn Driessen in de Telegraaf.


Vorig artikelIn Eindhoven bankzitter maar in Mexico aanvoerder: Mexico wint met aanvoerder Gutiérrez
Volgend artikelFranse media: Basisspeler Xavi Simons treft zijn voormalig ploeggenoot nu als aanvoerder bij Les Bleus

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in