Home Nieuws Stevenen PSV en Jetro Willems af op ramkoers?

Stevenen PSV en Jetro Willems af op ramkoers?

21
0

De immens populaire Jetro Willems staat er goed op bij supporters en club maar voor hoe lang nog? Het heeft er alle schijn van dat PSV en Jetro Willems op korte termijn in ‘conflict’ geraken.

Alle signalen wijzen namelijk op een situatie dat Jetro Willems zijn in 2017 aflopende verbintenis niet wil verlengen. Hoe hard Marcel Brands ook roept dat er geen enkel signaal is dat de linksback niet wil verlengen, heeft het er alle schijn van dat dit wel het te bewandelen pad van Willems gaat worden.
“Welnee, ik twijfel daar geen seconde aan. Die intentie heeft hij helemaal niet”, zegt Brands, die weinig wilde zeggen over een eventueel zomers vertrek, tegenover het Eindhovens Dagblad. Willems zelf zet alle signalen kracht bij door meermaals uit te spreken dat hij niets kan beloven wat hij niet waar kan maken en wijst tevens op het feit dat hij al 5 jaar bij PSV zit en niets kan uitsluiten. Het is algemeen bekend dat Willems staat te popelen om de oversteek naar Engeland te maken, daar waar zijn vrienden Depay en Wijnaldum reeds hun droom hebben waargemaakt. Willems roept verder te pas en te onpas dat hij alleen maar aan het lopende seizoen wil denken en fit wil worden na lang blessureleed, waarmee hij feitelijk zijn blessure als dekmantel gebruikt om maar niet over contractverlenging te hoeven praten of nadenken.


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here