Home Nieuws Steven Bergwijn zet alles op alles om te slagen bij Tottenham Hotspur

Steven Bergwijn zet alles op alles om te slagen bij Tottenham Hotspur

302
0

Steven Bergwijn lijkt niet over een vertrek uit Londen na te denken.

De aanvaller zou in de belangstelling staan van Ajax en ook Lazio Roma maar vooralsnog is de aanvaller bezig met goed en beter presteren in Londen. Ook manager Antonio Conte lijkt niet voornemens te snelle aanvaller te willen laten vertrekken uit Londen. Afgelopen weken bleken lastige weken voor Bergwijn bij Tottenham Hotspur maar er lijkt schot in te zitten voor de aanvaller, die woensdagavond zijn kans pakte.

Na afloop straalde de aanvaller van oor tot oor want hij was beslissend voor zijn werkgever. “Het was een tijdje geleden dat ik mocht starten. Ik had zo’n wedstrijd nodig en ik hoop dat ik zo kan doorgaan”, zei de 24-jarige Bergwijn, die dit seizoen een bijrol heeft bij Tottenham, waar Antonio Conte sinds begin november aan het roer staat. “Het is mijn kwaliteit om de één tegen één aan te gaan”, liet Bergwijn na afloop weten bij Algemeen Dagblad. “De trainer zegt altijd: als je de kans hebt, dan moet je het doen. Ik zag de ruimte en ik deed het. Hopelijk krijg ik nu meer speelminuten.”

Bergwijn besefte dat hij zich woensdag moest laten zien. ‘Voor dit bekerduel zei de manager dat de spelers die mochten starten een antwoord moesten geven. In het begin had ik het wat lastig, maar daarna ging het beter. Het is altijd fijn om dan te scoren en een assist te geven. Ik heb lang niet gespeeld. Ik moet het soms doen met invalbeurten van tien minuten. Voor dit bekerduel zei de trainer dat de spelers die mochten starten een antwoord moesten geven. In het begin had ik het wat lastig, maar daarna ging het beter. Het is altijd fijn om dan te scoren en een assist te geven.”


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here